The HookLoada range of world-class hook trailers and ground demountable containers is designed for year round professional use by commercial enterprises and contractors.

HookLoada har en serie av kroktilhengere i verdensklasse, kroktilhengere som er konstruert for kontinuerlig profesjonell bruk av bedrifter og entreprenører.

Fleksible og effektive transport

HookLoada sammen med ulike typer flak er konseptet der en multi-funksjonell krokttilhenger kan håndtere bokstavelig talt hundrevis av transportløsninger. Med bedre effektivitet og vekslende bruksområde året rundt oppnås en transport til lavere kostnad.  Les mer

Redusert vekt, høyere styrke - Hardox In My BodyRedusert vekt, høyere styrke – Hardox In My Body

Hardox slitestål og Weldox høyfaststål er brukt i HookLoada karosseriet. Sammen med en velprøvd konstruksjon gir det lavere egenvekt og høyere nyttelast. Økt produktivitet gjennom mer last. 
Les mer

Aksler og fjæring er velbalansertAksler og fjæring er velbalansert

HookLoada gir føreren den jevneste kjøring med en optimalisert aksel- og fjæringskonstruksjon. Ved høyere hastigheter på veien har føreren mer kontroll og bedre komfort. Noe som gir en høyere grad av sikkerhet, samtidig som tilhengeren er stabil over ujevnt terreng. Les mer

Intelligent, lang levetid, lite vedlikehold, design med høy ytelse

Intelligent, lang levetid, lite vedlikehold, design med høy ytelse

Nøye valg av materialer og komponenter i kombinasjon med høy kvalitet sikrer lavt vedlikehold. Utformingen av kroken gir lang levetid og en bedre annenhåndsverdi. Les mer

The HookLoada is a specialist range of hooklift trailers designed from the ground up as one integrated hooklift unit, further unique benefits are provided by the telescopic hook tower.Fordelen Stronga teleskopisk HookLoada

The HookLoada is a specialist range of hooklift trailers designed from the ground up as one integrated hooklift unit, further unique benefits are provided by the telescopic hook tower. Les mer

WFjernkontrollFjernkontroll

Den vanligste måten å kontrollere HookLoada tilhengeren er med oljeforsyning og styring direkte via traktorens hydrauliske ventiler. Stronga tilbyr nå også mulighet for trådløs fjernkontroll for å styre alle tilhengerens funksjoner.  Les mer


Fleksible og effektive transportløsningerFleksible og effektive transportløsninger

HookLoada er en krokveksler som med ulike flak kan håndtere mange ulike transportløsninger. Økt effektivitet og kontinuerlig bruk gir lavere kostnader.
Den unike fleksibilitet har gjort det mulig for HookLoada systemet å bli et symbol på innovasjon i landbrukets transporter og gir uendelige muligheter for kundene til å utvide og utvikle sin virksomhet.

Skifte av flak tar omtrent et minutt med den unike evne å plukke opp fulle containere fra bakkenivå. Vognen kan gjennomføre en hel rekke oppgaver som bulk-, maskin-, flak- og dumper-transport bare ved å bytte flak.

Flak til HookLoada systemet er standard flak. Hvis du trenger et spesielt flak, produserer vi det for å tilfredsstille dine behov.

Økonomien er klar, hvorfor drive og vedlikeholde fem forskjellige vogner når man med en profesjonell veksletilhenger og matchende flak kan få en fleksibel løsning til en lavere kostnad?

Hardox wear plate and Weldox high strength steel used in the HookLoada chassis coupled with well-proven design ensures lower tare weights and higher payloads.Redusert vekt, høyere styrke – Hardox In My Body

Hardox slitestål og Weldox høyfaststål er brukt i HookLoadas karosseri. Sammen med en velprøvd konstruksjon gir dette lavere egenvekt og høyere nyttelast. Økt produktivitet, mer last!

Transporttilhengere med høy egenvekt er dårlig økonomi, de gir lavere nyttelast og økte kostnader for drivstoff, dekk og vedlikehold. Hardox og Weldox har en unik kombinasjon av hardhet, seighet og styrke, noe som gjør det mulig å oppnå høyere holdbarhet med lettere metall enn vanlig stål. Dette gjør at Stronga optimaliserer kapasiteten i krokveksleren og flaket, som gir deg fordelene med en redusert pris per tonn transportert. Hardheten av Hardox slitestål øker levetiden på vogner og flak.

Aksler og fjæring er velbalansertAksler og fjæring er velbalansert

HookLoada gir føreren jevnest mulig kjøring med en optimalisert aksel- og fjæringskonstruksjon. Ved høyere hastigheter på veien har føreren mer kontroll og bedre komfort som gir en høyere grad av sikkerhet, mens vognen er stabil og effektiv i ulendt terreng.

Oppsettet rundt draget, fjæring og aksel er blitt optimalisert for å maksimere stabilitet og effektivitet både på og utenfor vei.

Ved å holde et lavt tyngdepunkt øker stabiliteten av kjøretøyet ved bytte av flak, tipping og transport.

Bladfjæret trekkbom og utmerket vektfordeling gir en jevn gange og minimere støtbelastninger på traktoren selv ved høye hastigheter. Trekkbommens høydejustering tillater føreren å oppnå riktig høyde til traktoren.

Fordelen Stronga Teleskopisk HookLoada

HookLoada har en rekke ulike kroktilhengere utformet fra grunnen av som en integrert krokløftenhet. Unikt er også det teleskopiske tårnet.

Det teleskopiske tårnet gir sjåføren en fordel; muligheten for å endre vektfordelingen av draget, en fordel om du har ujevn belastning.

Sjåføren kan også håndtere forskjellige lengder av flak, noe som forbedrer bruksområdene.

Markedsledende 52-graders tippevinkel gir god mulighet for rask tipping og raske vekslinger. Den lave bakkeklaring betyr også en lav vekslingsvinkel.

Intelligent, lang levetid, lite vedlikehold, design med høy ytelseIntelligent, lang levetid, lite vedlikehold, design med høy ytelse

Nøye valg av materialer og komponenter i kombinasjon med høy kvalitet sikrer enkelt vedlikehold. Konstruksjonen av kroken gir lang levetid og en bedre annenhåndsverdi på tilhengeren. Komponenter og kvalitet har vært vurdert fullt ut for å sikre optimal produktivitet og lave servicekostnader. Strongas rykte for kvaliteten på utstyret gir våre kunder høy annenhåndsverdi, som fører til lave eierkostnader.

HookLoada tilhengerens konstruksjon har en rekke hydrauliske interlock ventiler som bedre sikkerheten for føreren og beskytter vognen mot feil bruk.

While direct oil supply and control via tractor spool valves is the most economic way to control the HookLoada trailer, Stronga now offer the option of wireless remote control to operate all trailer functions.Fjernkontroll

Den vanligste måten å styre HookLoada tilhengeren er med oljeforsyning og styring via traktorens hydrauliske ventiler. Stronga tilbyr nå også mulighet for trådløs fjernkontroll for å styre alle funksjoner. Kombinasjonen av PTO pumpe og trådløs fjernkontroll hindrer blanding av olje og gir økt kapasitet gjennom reduserte vekslingstider. Den trådløse kontrolleren er robust, pålitelig og tilbyr enkel kontroll av alle de hydrauliske funksjonene.